Vi er klar

86241866

40377182

Montering af vinduer og energiruder

Udskiftning af vinduer til mere energivenlige løsninger

Hos Tilst Glas ApS står vi klar til at foretage udskiftning af vinduer til mere energivenlige løsninger. Vi kan montere vinduer fra alle mærker, så du bør ikke tøve med at kontakte os for professionel hjælp. Vi kommer typisk hos kunder i og omkring Tilst og Aarhus, men kører også gerne uden for disse områder.

Firmaets indehaver, Steffen Nielsen, er uddannet tømrere, hvilket gør os kompetente til at tilbyde udskiftning samt montering af nye vinduer hos både private og erhvervskunder. Vi kan udskifte til mere energirigtige løsninger, men vi sikrer også en flot æstetik, der kan få dit hus til at se nyere ud.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Den nøjagtige pris på montering af vinduer afhænger af opgavens omfang. Her spiller det en rolle, hvor mange vinduer der er tale om samt vinduernes type. Hos os kan du dog være sikker på at modtage konkurrencedygtige priser hver gang. Vi er desuden ikke blege for at sammensætte et godt tilbud til dig.

Vi er medlem af Glarmesterlauget Danmark, hvilket er din garanti for veludførte og holdbare løsninger, når vi står for isætning af nye vinduer. Derudover sørger vi altid for at holde os fuldt opdateret på de nyeste materialer, teknikker, lovgivning og forsikringsforhold. Med andre ord er du garanteret godt håndværk, når du samarbejder med os.​

Kontakt os for at indhente et tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for udskiftning eller montering af vinduer? Så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at tage en uforpligtende snak og give et godt tilbud til dig, hvis du ønsker vinduesudskiftning.

Du kan kontakte os på telefon 86 24 16 16 eller 86 24 18 66. Du kan også sende en e-mail til info@tilst-glas.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Få et UFORPLIGTENDE tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os

​Telefon

86 24 18 66

​Mob.: 40 37 71 82

Skriv til os