Vi er klar

86241866

40377182

SIKKERHEDSGLAS reducerer risikoen for skæreskader

Montering af sikkerhedsglas er som minimum relevant alle steder, hvor børn eller voksne kan komme i direkte kontakt med glasset ved sammenstød eller fald. Som glarmester, tilbyder vi hurtig og billig montering af sikkerhedsglas, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Sikkerhedsglas er glas, som ved skader ikke forvolder skæreskader på personer. Samtidig sikrer det en grad af modstand ved slag og stød. Glasset produceres i en række styrker angivet ved en farve, et bogstav og et tal i skadeforsikringsudvalgets klassificeringssystem SKAFOR.

Når du skal vælge det helt rigtige sikkerhedsglas til din private bolig eller din virksomhed, er der en række forhold at tage hensyn til.

Hos Tilst Glas Aps vejleder om gældende krav fra myndigheder og forsikringer, og med vores store erfaring kan vi tilbyde de bedste løsninger til netop dit behov. Familiens og personalets sikkerhed og tryghed er en væsentlig faktor ved valget af sikkerhedsglas både inde og ude.

Hvorfor montere sikkerhedsglas?

En anden vigtig overvejelse går på det visuelle udtryk og menneskers velvære. Glassets udseende har stor indflydelse på den umiddelbare oplevelse af en bygning, og materialet har stor betydning for miljøet bag glasfladerne.​

Det er vigtigt at forholde sig til glassets evne til at skærme for sol, varme, kulde og lyd. Fornemmelsen af sikkerhed i nærheden af en glasflade – fordi man ved, at der er tale om sikringsglas – er også af stor værdi.

​Hvad koster sikkerhedsglas?

Kontakt os gerne på e-mail info@tilst-glas.dkeller telefon 86 24 18 66 for en specifik pris og mere viden samt de muligheder du har for at optimere glaspartier i din bolig eller erhvervsejendom. Vi giver med glæde et uforpligtende tilbud.

Øg din sikkerhed og få et GRATIS tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os

​Telefon

86 24 18 66

​Mob.: 40 37 71 82

Skriv til os