Døgnvagt - Vi er klar 24/7

​SIKRINGSGLAS lukker lys ind uden at gå på kompromis med sikkerhed

Et enkelt lag glas kan beskytte mod vejr og vind; men ofte er der behov for en større beskyttelse – en sikring mod gennemtrængning af glasset i forbindelse med uheld, ulykker, tyveri og andre kriminelle handlinger. Sikringsglas giver sikkerhed for din familie og din virksomhed. Hvis et sikringsglas ikke er nok, tilbyder vi blandt andet også sikkerhedsglas og panserglas.

Sikringsglas består af flere lag glas lamineret med lag af folie. Som glarmester, leverer sikringsglas i omegn af Tilst og Aarhus, i mange forskellige kvaliteter. Graden af beskyttelse og forsinkelse af gennemtrængning bestemmer, hvor tykke de enkelte lag af glas og folie skal være. Vi støber selv vores sikringsglas i blå klasse B3, og det er godkendt i SKAFOR, som er skadeforsikringsudvalgets klassificeringssystem for gennembrydning.

Ekstra tryghed med sikringsglas

Det er relevant at anvende sikringsglas mange forskellige steder. Vi hjælper butikker med ruder i sikringsglas, som beskytter ved indbrud og hærværk. Sikrede ruder i kontorer er vigtige for personalets tryghed. I fabrikker kan håndtering af materialer med mere være årsag til uheld med ruder, og sikringsglas forhindrer alvorlige skader med splintret glas. Vi servicerer boligforeninger, som har behov for at kunne sikre beboere mod hærværk, og vi leverer sikrede ruder til institutioner, hvor det er vigtigt, at mennesker ikke kommer til skade ved et uheld med en rude.​

Garantiordning sikrer dig kvalitet til en god pris

Overalt i private boligerog i erhvervsvirksomheder, hvor glas anvendes, er det en god ide at overveje, om almindeligt glas i et lag er nok – både i forhold til sikkerhed og tryghed samt i forhold til forsikringsspørgsmål. Hos Tilst Glas Aps hjælper vi med at vurdere muligheder og udfordringer, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på tyverisikring med sikringsglas. Kontakt os allerede i dag på telefon 86 24 18 66 eller email info@tilst-glas.dk.

Vil du også have et GRATIS tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os

​Telefon

86 24 18 66

Skriv til os