Vi er klar

86241866

40377182

Spejle på mål leveres efter eget ønske

Er du på udkig efter et spejl, som passer perfekt til dit badeværelse eller til din danseskole? Så kan vi hos Tilst Glas ApS løse din opgave for dig. Vi er en professionel glarmester og tømrer, som kan løse mange forskellige opgaver såsom fremstilling af spejle på mål. Vores kunder kommer typisk fra Tilst eller Aarhus, men vi servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

Vi har stor erfaring med at arbejde med glas, og derfor kan vi tilbyde eksempelvis produktion. Af spejle på specialmål. Dette er ideelt til private kunder, som drømmer om at få et spejl, som passer lige ind i indretningen i gangen eller på badeværelset. Dog servicerer vi også gerne erhvervskunder, hvor vi eksempelvis kan levere spejle på mål til danseskoler eller fitnesscentre.

Vi er eksperter i spejle på mål

Vores store viden inden for spejle på specialmål gør os til eksperter på området. Derfor kan vi varetage både store og små opgaver og fremstille spejle lige efter dine ønsker og behov. Hos os får du billige priser hver gang. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du står og mangler et spejl i en helt bestemt størrelse.

Vi arbejder udelukkende i kvalitetsmaterialer, hvorfor du kan forvente holdbare løsninger, når du samarbejder med os. Dette sikrer vi ved altid at holde os opdateret på nogle af de nyeste materialer, teknikker, lovgivning og forsikringsforhold på markedet. Derfor er vi også i stand til at tilbyde professionel rådgivning og vejledning alt efter dine behov.​

Kontakt os og hør om dine muligheder

Vi laver altså med glæde spejle på specialmål, som vi efterfølgende leverer og monterer hos dig. Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder, så kontakt os gerne på telefon 86 24 16 16 eller 86 24 18 66

Du kan også sende en e-mail til info@tilst-glas.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Få et UFORPLIGTENDE tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os

​Telefon

86 24 18 66

​Mob.: 40 37 71 82

Skriv til os