Vi er klar

86241866

40377182

Udskiftning af døre i alle mærker og modeller

Trænger der til en udskiftning af indvendige døre i dit hjem? Så kan du med fordel kontakte Tilst Glas ApS for kompetent hjælp. Vi er et professionelt firma med stor erfaring i både glarmester- og tømrerbranchen, så vi kan løse mange forskellige opgaver såsom udskiftning af døre. Vi står primært til rådighed hos kunder i og omkring Tilst og Aarhus. Få montering af døre i høj kvalitet.

Uanset om du mangler professionel hjælp til montering af nye døre indvendigt eller udvendigt, så varetager vi gerne opgaven. Vi kan stå for udskiftning og montering af alle mærker og alle typer af døre. Hos os er der med andre ord ikke nogen opgave, som hverken er for simpel eller for kompliceret til, at vi kan løse den.

Garanti for godt håndværk ved udskiftning af døre

Når du samarbejder med os, kan du forvente konkurrencedygtige priser uanset opgaven. Til trods for en lav pris går vi dog aldrig på kompromis med kvaliteten på det udførte arbejde. Du kan derfor altid forvente et godt håndværk og holdbare løsninger. Vi er medlem af Glarmesterlauget Danmark, hvilket er din sikkerhed for god kvalitet.

Hvis du er i tvivl om, hvilke døre der passer bedst til dine ønsker og behov, hjælper vi dig gerne med professionel vejledning og rådgivning. Vores store erfaring inden for faget gør os kompetente til at finde den helt rigtige løsning til dig. 

Ring eller skriv ved eventuelle spørgsmål

Har du spørgsmål til dørmontering og udskiftning af døre, eller ønsker du at modtage et godt og uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 86 24 16 16 eller 86 24 18 66. Du kan også sende en e-mail til info@tilst-glas.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Få et UFORPLIGTENDE tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os

​Telefon

86 24 18 66

​Mob.: 40 37 71 82

Skriv til os