Vi er klar

86241866

40377182

Brusevæg og brusedør efter mål med levering og montering

Ønsker du at udnytte pladsen bedst muligt på dit badeværelse? Så kan du med fordel få monteret en brusevæg i glas. Hos Tilst Glas ApS kan vi lave en brusedør på mål, som passer lige til dig og dine behov. Vi tilbyder desuden levering og montering til alle kunder i og omkring Tilst og Aarhus.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring i branchen. Derfor har vi de rette kompetencer til at løse forskellige opgaver inden for glas. Vi kan eksempelvis lave forskellige brusevægge eller foldedøre lige efter dine ønsker. Vores brusevæg produceres i hærdet glas, hvilket er den mest optimale løsning til dit badeværelse.

Sikre en optimal udnyttelse med en brusedør

Idet vi kan lave en brusedør på mål til dig, sikrer vi, at du kan udnytte pladsen på dit badeværelse mest optimalt. Vi skræddersyr løsninger, som passer perfekt til dine ønsker. Typisk er guld eller vægge ikke helt lige, og derfor kommer vi altid ud til kunden og tager mål for at sikre os, at arbejdet bliver udført tilfredsstillende hver gang.

Du kan trygt lade os lave en brusedør til dig. Vi anvender udelukkende nogle af de bedste teknikker og produkter på markedet, og vi er medlem af Glarmesterlauget Danmark. Derudover sørger vi altid for at holde os opdateret på lovgivning og forsikringsforhold. 

Kontakt os for flere oplysninger

Ønsker du at modtage flere oplysninger om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os gerne med det samme. Vi står klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Du kan kontakte os på telefon 86 24 16 16 eller 86 24 18 66. Du må også gerne sende en e-mail til info@tilst-glas.dk, så vender vi straks tilbage med mere info og et godt tilbud.

Få et UFORPLIGTENDE tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os

​Telefon

86 24 18 66

​Mob.: 40 37 71 82

Skriv til os