Vi er klar

86241866

40377182

Glasværn som er hærdet og lamineret

Mangler du et glasværn til din terrasse eller trappe? Så kan vi hos Tilst Glas ApS stensikkert hjælpe dig. Vi er et professionelt firma med stor erfaring inden for glarmesterfaget. Derfor kan vi varetage mange forskellige opgaver. Vi står primært til rådighed hos kunder i Tilst og Aarhus, men kommer også gerne uden for disse områder.

Vi tilbyder glasværn fremstillet i hærdet og lamineret glas, hvilket sikrer en ekstra stærk holdbarhed. Du kan derfor trygt få lavet sikringsglas til eksempelvis en altan her hos os. Vi kan fremstille i alle størrelser og mål, hvilket gør os i stand til at løse både store og små opgaver.

Vi laver glasværn med stor anvendelighed

Uanset om du mangler et glasværn til udendørs eller indendørs brug, kan vi lave det for dig. Vi garanterer en æstetisk flot løsning, som giver et eksklusivt og stilrent look. Du kan eksempelvis få et fuldt udsyn på din terrasse eller altan ved brug af et glasrækværk.

Vi er medlem af Glarmesterlauget Danmark, hvilket er din garanti for, at alle løsninger lavet af os er robuste og veludførte. Derudover kan du forvente at få en god pris på dit nye glasrækværk uanset opgavens omfang. Vi leverer og monterer hurtigst muligt, så du kan få glæde af dit glasværn med det samme. 

Ring for at høre om dine muligheder

Hvis du vil høre mere om dine muligheder samt vores priser, er du til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os. 

Du kan ringe på telefon 86 24 16 16 eller 86 24 18 66. Du må også gerne sende en e-mail til info@tilst-glas.dk, så vender vi straks tilbage med mere info og et godt tilbud.

Få et UFORPLIGTENDE tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os

​Telefon

86 24 18 66

​Mob.: 40 37 71 82

Skriv til os