Vi er klar

86241866

40377182

Butiksruder inklusive effektiv montering

Har din butik været udsat for indbrud, hærværk eller er dine butiksruder på anden vis gået i stykker? Så står vi hos Tilst Glas ApS klar til at hjælpe med en hurtig og effektiv udskiftning. Vi servicerer primært kunder i og omkring Tilst og Aarhus, men kommer også gerne hos erhvervskunder uden for disse områder.

Vi er et kompetent firma med mange års erfaring inden for etablering og montering af butiksruder. Derfor er vi i stand til at løse mange forskellige opgaver på området. Vi er hurtige og effektive i vores arbejde, så din butik hurtigst muligt kan blive sikret igen. Hos os fokuseres på energivenlige løsninger, hvilket betyder, at vi altid tilbyder at give dig den mest energirigtige løsning.

Meget mere end blot butiksruder

Udover reparation og udskiftning af butiksruder hjælper vi også gerne med renovering og modernisering af vinduer, skydedøre og vindfang. Hos os er der ingen opgave, som hverken er for simpel eller for kompliceret. Vi kan desuden løse opgaver med montering og udarbejdelse af glasmontre, -inventar, og -facader. Ønsker du termoruder kan vi også være behjælpelige.

Uanset hvilken type af sikkerhedsglas eller almindeligt glas, du skal have monteret, kan du altså med fordel kontakte os. Vi skræddersyr en løsning, som passer lige til dine ønsker og behov. Vi kan eksempelvis tilbyde løsninger, som skærmer for lys og lyd, hvis du har behov for dette. 

Kontakt os for flere informationer

Hvis du ønsker at modtage flere informationer om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Hvis der er tale om en akut situation, har vi en døgnvagt til rådighed, hvor vi står klar til at hjælpe dig med det samme.

Du kan kontakte os på telefon 86 24 16 16 eller 86 24 18 66. Eller du kan sende en e-mail til info@tilst-glas.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Få et UFORPLIGTENDE tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os

​Telefon

86 24 18 66

​Mob.: 40 37 71 82

Skriv til os