Døgnvagt - Vi er klar 24/7

PANSERGLAS vinduer til øget sikkerhed for private og erhverv

Tyverisikring er vigtig alle steder, og en montering af panserglas vinduer giver dig en usynlig sikring.

Vi udskifter glasset i dine facader, vinduer og døre med panserglas, og du vil bevare den klare gennemsigtige flade, så bygningen ser ud som før. Du opnår en særdeles effektiv sikring mod tyveri og hærværk samtidig med, at gennemsigtigheden er optimal. Dit indgangsparti er stadig lige præsentabelt, og dit udstillingsvindue giver dine kunder fuldt udsyn til dine varer.

Niveauet for beskyttelse, måles i forhold til styrke ved fysisk angreb og forsinkelse af indbrud. Lad os rådgive om muligheder og gældende krav fra myndigheder og forsikring ved sikkerhedsglas.​

Bliv tryg med usynlig sikkerhed​

Når du vælger panserglas som sikringsgals, sørger du for tryghed for din familie eller dine medarbejdere, eller du beskytter dine værdier. Panserglas giver dig usynlig sikkerhed.​

Der er ikke kun tale om beskyttelse mod kriminelle handlinger. Det modstandsdygtige materiale er også et værn mod uheld. Samtidig mindsker du risikoen for skæreskader ved kontakt med skadet glas.

Billige løsninger af kvalitet

Panserglas består af et antal lag af tyndt vinduesglas og akrylglas. Lagenes antal bestemmes af ønsket om det færdige materiales tykkelse og sikkerhedsniveau.

Et panserglas tykkelse kan variere fra 20 mm helt op til 200 mm. De forskellige dimensioner lever op til krav om modstandsevne i bestemte risikozoner i byggeriet.

Hvad koster panserglas vinduer?

Kontakt din lokale glarmester på telefon 86 24 18 66 eller på e-mail info@tilst-glas.dk, hvis du ønsker en specifik pris eller har behov for vejledning om en løsning med panserglas. Vi kan tilbyde dig en effektiv tyverisikring til en fornuftig pris – en tyverisikring, som ikke kan ses.

Indhent et GRATIS tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os

​Telefon

86 24 18 66

Skriv til os