Døgnvagt - Vi er klar 24/7

Glastag, som giver et flot og naturligt lys i rummet

Drømmer du om et lyst og åbent rum, kan du med fordel vælge et glastag. Hos Tilst Glas ApS har vi stor erfaring på området, hvorfor vi kan tilbyde mange forskellige løsninger hos både private og erhvervskunder. Vi kommer typisk i og omkring Tilst og Aarhus, men kører også gerne uden for disse byer. Vi tilbyder også glasværn.

Et glastag giver blandt andet et flot og naturligt lys i rummet, som derudover åbnes op på en helt særlig måde. Taget er desuden nemt at vedligeholde og har en lang holdbarhed. Der følger også en række andre fordele ved at vælge et tag af glas, såsom:

  • Du får det ultimative lysindfald i rummet
  • ​Frit udsyn til himlen og fornemmelsen af frihed
  • ​Lyset skaber et mere rummeligt og luftigt rum
  • ​Det kræver et minimum af vedligeholdelse
  • ​Holder i mange år
  • ​Giver bygningen et eksklusivt præg.

Vi tilbyder professionel rådgivning inden for glastag

Vores glastag er lavet af sikkerhedsglas, hvilket sikrer, at der ikke sker personskade ved brud. Du kan derfor trygt vælge at indrette med et glastag, hvis du ønsker det. Vi tilbyder professionel rådgivning til valg af det rigtige glas og den rigtige løsning for dig. Det kan eksempelvis være, du er i tvivl om, om glasset skal være mat eller klart, om det skal være enkeltglas eller termoglas.

Vi er kompetente til at løse opgaven, idet vi har stor erfaring på området samt er medlem af Glarmesterlauget Danmark. Hos os kan du forvente et godt samarbejde, hvor vi overholder alle aftaler og tilbyder konkurrencedygtige priser hver gang.

 

Ring for at høre nærmere

Hvis du har spørgsmål, kunne tænke dig at modtage en mere nøjagtig pris eller ønsker at høre nærmere, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med professionel hjælp, hvor der er brug for det.

Du kan ringe til os på telefon 86 24 16 16 eller 86 24 18 66. Eller du kan sende en e-mail til info@tilst-glas.dk, så vender vi straks tilbage.

Få et UFORPLIGTENDE tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os

​Telefon

86 24 18 66

Skriv til os